4.26.2005

    follow me on Twitter

    Microbial Fuel Cell: Rens spildevand og lav strøm på sammetid!

    I kategorien - gode 'opfindelser' så varmer dette mit lille økø-hjerte:
    High Yield Hydrogen Source And Wastewater Cleaner.
    Altså rens spildevand og lav strøm på sammetid - det må siges at være i orden!!! gad vide hvornår de bliver købt op at et stort olie-firma og 'glemt' for altid.
    Microbial Fuel Cell: High Yield Hydrogen Source And Wastewater Cleaner

    4.25.2005

      follow me on Twitter

      Hurra Mette Szabo er tilbage !!!!

      Så skete det endeligt - det er blevet forår og mette er kommet ud af sit vinterskjul - omend stadigvæk lidt med problemer pga et par bukser der sidder som klistret på (og ikke blot pga mettes god passform).
      Jeg håber hun får sine 80 kr tilbage - så er der til hele 2 md hosting mere og dermed endnu flere gode historier til os!!
      Velkommen tilbage mette - du og din blog har været savnet!
      Mette szabo

      4.24.2005

        follow me on Twitter

        rojo - online rss reader - jeg skifter fra bloglines

        Jeg overvejer kraftigt at skifte fra bloglines til den 'nye' rojo il at læse rss-feeds. Det er ligesom om at udviklingen af bloglines er gået lidt i stå efter det blev opkøbt. Rojo er derimod netop kommet ud af beta.
        rojo har den 'indlæg pr side funktion' som jeg længe har mailet til bloglines om at få. De tags til at label de forskellige indlæg med, Rojo har ikke gruppering af feeds - men det er vist også det eneste jeg mangler. Import og af feeds bloglines og rojo foregik nemt og smertefrit.

        Rojo
          follow me on Twitter

          Skypecasting

          ja ja - hvad sagde jeg - hvis du scroller ned i denne blog finder du et gammelt indlæg med hvor jeg foreslog at skype skulle lave - ja skypecasting. Om skype folkene læser min blog .. nahhh - vi er nok bare flere der får den samme gode ide´.

          Smart Mobs: Skypecasting

          4.13.2005

            follow me on Twitter

            Sparks lav din egen podcast

            sparks 2 er en ny version af en podcast-reader - nu også med en record og publish så du selv kan lave din egen podcast. Du får også hosting plads på deres server.Så det er noget der ligner en one-app-end-to-end løsning, men den er stadigvæk lidt nørdet (bla gui). Men spændende at se hvor langt de kan komme med de næste versioner.Men ja brug det allerede nu hvis du vil lave podcast og vil have en one-app løsning.

            BlogMatrix - Sparks!

            Dine erfaringer kan du jo passende skrive i en kommentar her :