3.09.2007

    follow me on Twitter

    Scrum master

    Så er jeg blev scrum master. Tilykke til mig.
    I dag har jeg netop afsluttet et to dages kursus i scrum projektledelse - kaldet scrummaster. Ud over at have givet mig et diplom til mit sv, så har kurset også sat en masse tanker i gang omkring hvad eg kan gøre for at blive endnu bedre til det jeg laver. På det personlige plan er det klart et løft. De sidste stykke tid har jeg brugt en del privat tid på at gøre mig dygtigere ved at læse bøger og  lytte til podcast. Det har været lidt isloleret og svært at 'måle' om tiden er brugt rigtigt. Så er det dejligt at komme på et kursus og mærke at det er "den rigtige vej".
    Nu er det tid til en velfortjent weekend.

    3.08.2007

      follow me on Twitter

      blogger igen - måske

      I dag skal jeg på scrum kursus - det er et slags projekleder kursus omkring agile og hurtig udviklings projekter. Jeg glæder mig meget til at få lidt mere styr på mange af de ting jeg til nu bare har læst mig til - og ja efter kurset kan jeg kalde mig scrum-master!

      Tak til Mette http://www.metteszabo.dk/  for endnu en gang at have sparket mig til mig. Meget af min bloggin foregår på "kollaborativ" om web2.0 - men den personlige blog har jeg forsømt kraftigt de sidste mange måneder.