6.30.2007

    follow me on Twitter

    lottos eløsning stinker

    jeg har lige forsøgt at købe en lotto kupon på nettet via danskespil og må sige at det var noget af en dårlig oplevelse.

    Ok jeg ved godt at der er flere millioner på spil, men skal det være så svært. Først skal man finde lotto ud af de mange spil der er på siden, så skal man vælge rækker, eller lynlotto eller andet system. Til nu ok, jeg er ikke spillefreak og kender ikke de mange spil og muligheder men en enkelt lotto må da være til at købe. Fundet og vælger nu nogle tal og laver rækker. Så vil jeg købe min kubon - det kan jeg ikke - først skal jeg være medlem. Ind på opret medlem - vælg mellem ca 5 forskellige spil at være medlem af ... og endelig kan man indtaste brugernavn osv - OG CPR nummer .. hvad f... skal de med mit cpr nummer. Det er jo en lotto kupon til 20 kr jeg er ved at købe, ikke en bank.jeg skal også indtast  mit bankonto når jeg nu vinder. (ok når jeg vinder kan de indætte  pengene på min bank-konto det behøver de vel ikke mit cpr til ???)  Nu skal jeg lige forbi min email for at konfirme og så logge ind og så tilbage til køb lotto. Men nej det kan jeg ikke der skal jo penge til. Hvis man vil betale med dankort skal man indsætte 200 kr (hvorfor står det ingen steder før nu) - jeg vælger netbank og skal lige forbi min netbank og lige indløse min kontonr og sikkerheds nøgle og password og så !! Er der 20 kr på min konto hos tipstjenesen. Glad går jeg til min side for lige at tjekke - men nej jeg har ingen lotto kupon. Der står 20 kr på kontoen !! så til lotto siden igen og vælge køb og så har jeg fået min kupon.
    Ca 15-20 minutter og 3 forskellige sites / skærmbillede senere - tak for turen lotto. Det må kunne gøres bedre !!!
    Fint hvis man er storspiller og fremover vil kaste mange penge efter danskespil - men for et engangs køb er det rimelig lang vej. Nå nu kan jeg bare vente på at jeg vinder!