8.17.2005

  follow me on Twitter

  DR electronica netradio

  weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee en stor dag i mit liv.
  DR har oprettet en electronica netradio - SÅDAN !!!

  DR breder vingerne ud og præsenterer fra 17. august en net-kanal med fokus på elektroniske genrer og afarter under navnet DR Electronica. Kanalen vil være for lyttere med åbne ører, hang til elektroniske klange og rytmiske finurligheder.

  Fra tilbagelænet chill-out over dansevenlige rytmer til alternative eksperimenter. DR Electronica er DRs spritnye netkanal, der fra 17. august sætter fokus på den elektroniske genre på DRs hjemmeside for netkanaler - www.dr.dk/netradio/. Navne som Aphex Twin, Autechre, Plaid, Pole, Oval, Mouse on Mars, Prefuse 73, Kid 606, Rhythm & Sound, Efterklang og Skyphone er alle gode eksempler på udgangspunktet for indholdet. Et godt eksempel på genrens udbredelse er Aphex’s 'Windowlicker', som MTV heftigt roterede, da den udkom.

  DR Electronica henvender sig til såvel feinschmeckere, nybegyndere og nysgerrige, der ikke nødvendigvis har den store knowhow omkring genren, men som er musikalsk opsøgende. Uden elitære ambitioner vil kanalen søge at afmystificere genren som noget mærkeligt, hemmeligt, eller kedeligt ved at håndplukke de personlige og fortællende kvalitetskompositioner og produktioner som har gjort eller gør en forskel - de artister, der rykker grænserne for hvad elektronisk musik er i dag og i fremtiden.


  DR Presse

  1 kommentarer:

  Anonymous Lars sagde ...

  Æv, et øjeblik troede jeg det var på DAB..

  Men det er da et skridt i den rigtige retning (selvom det er svært at finde netradioer, der kan slå www.last.fm)

  3:16 PM  

  Send en kommentar

  Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

  << Start