5.22.2005

    follow me on Twitter

    grandprix --- hvor skal du hen på ferie til sommer

    Hvis du endnu ikke har bestem hvor du skal holde ferie - kan du jo lige tjekke hvem det var der gav os point til MGP. Så tænk lige over det næste gang I stemmer, og så kan de lære det kan de ....
    Norge 12 point
    Monaco 10 point
    Island 10 point
    Spanien 10 point
    Estland 5 point
    Polen 5 point
    Litauen 4 point
    Belgien 4 point
    Rumænien 4 point
    Andorra 3 point
    Malta 3 point
    Israel 3 point
    Finland 2 point
    Portugal 1 point
    Serbien 0 point
    Østrig 0 point
    Hviderusland 0 point
    Bulgarien 0 point
    Slovenien 0 point
    Tyrkiet 0 point
    Moldova 0 point
    Albanien 0 point
    Cypern 0 point

    5.15.2005

      follow me on Twitter

      nackt - dark eltune mix - mp3

      Så blev det alligevel sent. jeg har været til fødselsdag og det var rigtigt hyggeligt, efter at festen var slut smuttede jeg så hjem og lavede følgende dark-trance-mellow sang. Super bass line og sjovt break @2.20 ... men altid svært at bedømme hvad man selv har lavet - lige efter man har lavet det. Man bliver lidt tone døv - men et rimeligt resultat vil jeg nu sige.
      Hvad mener du ?
      Download

      5.11.2005

        follow me on Twitter

        Depeche mode stripped - bongo drum and bass

        Sammen med at par andre trackers arbejder jeg på følgende remix af et gammel depeche mode nr. Det er stadigvæk en demo (lidt små fejl her og der). Et sjovt cross over mellem drum and bass og bongo. Safri drenge så kan i godt gå hjem !!!

        lyt den i playeren eller her :
        Stripped bongo

        5.10.2005

          follow me on Twitter

          pizza nr sex

          jeg vil gerne have en pizza nr sex med ekstra ost
          pizza og sex

          Der sker en omfattende handel med kvi­nder på pizzeriaer overalt i Sverige.
          Det er ikke blot i storbyerne, at kund­er kan købe en pizza og en kvinde sam­me sted. Fænomenet har fundet vej til småflækker over hele landet, fortæller kriminalinspektør Karin Svedlund fra det svenske rigspoliti.
          Sexkøbere kan gå ind på et pizzeria og vælge en pizza med et særligt nummer. Senere får kunden så leveret både kvi­nde og pizza. Der foregår også prosti­tution direkte på restauranterne, hvor kunderne betjenes på toiletterne

          5.09.2005

            follow me on Twitter

            betatester søges ,,, site ....

            I mit firma udvikler vi en del software og har ofte brug for en del beta-testere. Når det skal være rigtigt godt sender vi det i testhouse hvor vi systematisk får gennemgået applikationerne, men det er aldrig helt det samme som når rigtige brugere med rigtig maskiner tester ens software.
            Og så var det jeg tækte på om man skulle lave et opensource-agtigt community for beta-testere. Dvs et sted hvor betatestere kan tilmelde sig og teste forskelligt softeware. Firmaerne kunne så uddele point eller give 'gavekort' eller lign som tak for hjælpen.
            Hvis der er nogen der ude synes der er en god ide eller kender lign. sites så er det bare at skrive det her.
            (jeg nægter at tro jeg er den første der har tænkt denne tanke).

            5.02.2005

              follow me on Twitter

              Low live fra vega på dr.dk

              Så har du mulighed for at høre Low konserten fra vega d.13 april. ¨
              ca 1 time med flgn numre
              # Murderer
              # California
              # Sunflower
              # Walk Into The Sea
              # Dragon Fly
              # Death of a Salesman
              # Pissing
              # Monkey
              # Silver Rider
              # I Remember
              # When I Go Deaf
              # Dinosaur Act
              # Two-Step

              dr.dk > musik > rock

              5.01.2005

                follow me on Twitter

                horoskop - 'tag backup af dit liv'

                Hvis jeg læste horoskoper som Mette szabo, så ville der i dag nok have stået 'husk at tage backup af dit liv'. Jeg har været ramt af 3 mindre eletroniske uheld, harmløse hver for sig, men når det sker på blot 3 timer så ligner det et tegn.
                1) det starter med at min mp3 player står af - min så trofaste mp3 afspiller nægter at vise andet end en blue-screen. Den så søde musik er nu reduceret til mistænkelige tik-tik lyde fra dens harddisk. Jeg går straks i gang med at læse om firmware, formatering og diskscan, handymand er man vel, men intet hjælper.
                2) jeg opgiver og går i gang med næste projekt - at blive klippet. Jeg har ikke meget hår at gøre godt med, så det jeg har bliver maskin trimmet. Halvvejs - intet mere intet mindre - står maskinen af og nægter at klippe mere. Her sidder jeg med halvdelen af håret i postkassen. Overvejer et kort øjeblik om det ikke snart igen er moderne med kort hår i den ene side og langt (uklippet) i den anden... Men beslutter mig så for at jeg hellere må besøge min bror og hans trimmer for at få klaret resten.
                3) Ud til bilen for ... ja for at konstatere at garage-åbner er ... du gættede rigtigt - holdt op med at virke. Naivt tror jeg at det blot er fjernbetjeningen den er gal med - det bliver skiftet batterier og den bliver skilt ad. Intet hjælper. Nu er det sådan et dem der har bygget vores garage-dør åbenbart har ment at den skulle kunne holde en kampvogn ude. I hvert tilfælde så er døren umulig at åbne 'manult' uden et par af førnævnte kampvogne. Jeg begynder at skille selve dør-åbneren ad for der må da være en kontakt eller noget som man kan tænde. Sådan helt manulet. Men nej.
                Jeg opgiver at få bilen ud - og tager cyklen.
                Nu er jeg kommet hjem - næsten lige i begge sider.
                Og er i gang med at tage backup af min computer, bare sådan for en sikkerhedsskyld.
                  follow me on Twitter

                  Bjørn svin som lille Prinz Ezo

                  Jeg var til bjørn svin (Prinz Ezo) releasefest i anledningen af hans nye album . BS har længe stået for mig som et icon på nyskabelse, eksperimenterende og 'langt ude' på den danske scene. Med hit som mere støm og så at udkomme som nokia-reklame ja så kan man næste ikke nå højere. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om releasen. Rammerne var i orden, men BS ramte ikke rigtigt noget hos mig denne gang. Stilen er blevet mere hård end jeg husker det tidligere og kan i periode give flashback til tysk-terror-techno fra midt 90. Igen tivil om at prinsen kører der ud ad med 200+! bpm og har nogle fantastiske grovy beats, med uendelige afbrydelser og overraskelser. Knapt har publikum bogstavligt fundet rytmen, før den laves om og om og om. Men men men ... det er svært af finde det intelligent og eftertænksomme. Jeg tror at settet vil blive meget bedre hvis han tilføjede endnu mere af det minimalle og enkle som vi elsker ham for - i kontrast til det nærmest kommercille boom-boom. Skal vi ikke tolke det sådan at lille-prinsen nok stadigvæk leger lidt - og forhåbentligt vender han tilbage til stilen med overskud og tanke. Men prinsen får altså ikke mange af mine stemmer denne gang.