Blogradio har givet opskriften og nu er det tid til at følge efter.
Det virkede som lidt af en tilfældighed at kyllingen blev udskiftet med
skinkeschnitzel i blogradio.dks første opskrift og det har da også skabt en
vis uro i blogger miljøet. Men nej forklaring er at vi starter en
blogradio.dk-dinner-saffet , der i sin enkelthed går ud på at nedenstående
opskrift følges, men at der udskiftes een og kun een ting pr gang.
Når tilpas mange bloggere har prøvet opskriftet ændret en ting og postet den
i sin blog til en ny blogger tager den nye opskrift osv
Ja så er lime-marineret (kylling) Skinkeschnitzel blevet til ??? vi stopper
den 24-12 for at se om det er blevet til flæskesteg eller en and.
Blogradio.dk-dinner-saffet erklæres hermed for åben!
Lime-marineret Skinkeschnitzel
4 skinkeschnitchler
2 fed hvidløg
1/2 chili
Saft af 1 lime
Saft af 1/2 citron
Basilikumblade, en håndfuld
Et skvæt god olie (gerne håndpresset af andalusiske jomfruer ved fuldmåne)
Salt og Peber
Alt undtagen schnitzlerne kværnes godt sammen. Kødet pudses af, gives en 3-4
snit i overfladen og fluidummet hældes over. Man kan lade det trække 1/2
times tid, man kan også bare tænde for ovnen på 200 grader og sætte det ind
3/4 time, gerne med 2 min. grill som afslutning.
Spises med frisk italiensk brød (uden smør - vi skal jo gerne kunne smage
krummen), og kartoffelmos (m. persille i og endelig først salt i til sidst,
ellers bliver det til kartoffel-klister). Nogle råstegte forårsløg + bønner
gør sig godt til retten.
Det virkede som lidt af en tilfældighed at kyllingen blev udskiftet med
skinkeschnitzel i blogradio.dks første opskrift og det har da også skabt en
vis uro i blogger miljøet. Men nej forklaring er at vi starter en
blogradio.dk-dinner-saffet , der i sin enkelthed går ud på at nedenstående
opskrift følges, men at der udskiftes een og kun een ting pr gang.
Når tilpas mange bloggere har prøvet opskriftet ændret en ting og postet den
i sin blog til en ny blogger tager den nye opskrift osv
Ja så er lime-marineret (kylling) Skinkeschnitzel blevet til ??? vi stopper
den 24-12 for at se om det er blevet til flæskesteg eller en and.
Blogradio.dk-dinner-saffet erklæres hermed for åben!
Lime-marineret Skinkeschnitzel
4 skinkeschnitchler
2 fed hvidløg
1/2 chili
Saft af 1 lime
Saft af 1/2 citron
Basilikumblade, en håndfuld
Et skvæt god olie (gerne håndpresset af andalusiske jomfruer ved fuldmåne)
Salt og Peber
Alt undtagen schnitzlerne kværnes godt sammen. Kødet pudses af, gives en 3-4
snit i overfladen og fluidummet hældes over. Man kan lade det trække 1/2
times tid, man kan også bare tænde for ovnen på 200 grader og sætte det ind
3/4 time, gerne med 2 min. grill som afslutning.
Spises med frisk italiensk brød (uden smør - vi skal jo gerne kunne smage
krummen), og kartoffelmos (m. persille i og endelig først salt i til sidst,
ellers bliver det til kartoffel-klister). Nogle råstegte forårsløg + bønner
gør sig godt til retten.
0 kommentarer:
Send en kommentar
Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]
<< Start